Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

SHADOWS MAGIC BAND koncert


Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft.

2024. április 27. 19:00

A Shadows Magic Band műsoruk jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Ebből adódóan stílusuk instrumentális gitárzene, de a közönség igénye szerint szívesen játszanak korabeli énekes számokat is, valamint ezek gitárzenére való feldolgozását.

 

SHADOWS MAGIC BAND koncert

A Shadows Magic Band hosszú múltra tekint vissza, de a jelenlegi felállásban 2019-óta játszanak együtt a tagok. Műsoruk jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Ebből adódóan stílusuk instrumentális gitárzene, de a közönség igénye szerint szívesen játszanak korabeli énekes számokat is, valamint ezek gitárzenére való feldolgozását. Repertoárjukat úgy állítják össze, hogy jó hangulatú, táncos rendezvény részesei lehessenek azok, akik koncertjeikre ellátogatnak. A hangulatos esteken kívül szívesen vállalnak fellépéseket egyéb rendezvényeken és nyári fesztiválokon egyaránt.